Tjänster

Alla våra tjänster utförs med hög kvalitet och med utefter dina önskemål. Priserna varierar beroende på fordonets storlek, därför ser vi gärna att du kontaktar oss om du önskar få mer information angående pris och tjänst. 

HANDTVÄTT

En skonsam tvätt för din bil där vi med stor noggrannhet rengör ditt fordon. Vi arbetar efter dina önskemål och använder endast kvalitativa produkter. Med vår handtvätt får du ett skinande rent resultat.

Helrekond

Den kompletta rengöringen. Vid en helrekond behandlar vi och rengör i stort sett hela bilen. En helrekond ger inte bara bilen ett skinande utseende utan förlänger även livslängden.

Följande produkter ingår:
  • Angel Wax

Rostskydd

En väl utförd behandling anpassad efter din modell. Med hjälp av vår rostskyddsbehandling ger vi din bil en längre livslängd och håller rosten borta. 

Följande produkter ingår:
  • Mercasol
  • Auson

In & Utvändig tvätt

En komplett tvätt av din bil, där vi detaljerat rengör både invändigt och utvändigt. För ett fläckfritt resultat på både bilens insida och utsida så ska du välja den här tvätten.  

Kemtvätt

Med vår kemtvätt behöver du inte längre irritera dig över fläckar på bilens klädsel. Vi rengör bilens interiör noggrant och ser till att dess klädsel är så gott som ny efteråt.

Spot repair

Vi utför en Spot Repair som återställer din bils utseende. Med vår Spot repair behandlar vi lackeringsskador så att bilen ser ut som ny igen.

Samarbetspartners

Vi har under företagets aktiva år ingått i samarbeten med andra företag och bolag inom bilbranschen. Detta tack vare hårt arbetande och god service som i slutändan givit bra resultat. Bland våra samarbetspartners hittar du några av de största bilförsäljarna i Sjuhärad.

Bilpunkten i Borås

Angel wax Sverige

Borås bil

Mercasol

Tage Johanssons bil

Auson

Kornhags bil