Om Ceramic Pro Center

Ceramic Pro Center är belägna i Borås där vi under flera år har försett våra kunder med god service och utmärkt bilvård, tidigare under namnet Tidy Bilvård. Vi har under företagets aktiva tid hanterat de flesta bilmärkena och samlat på oss kunskaper för att kunna ge våra kunder ett resultat som uppfyller alla förväntningar. Med över 25 års erfarenhet inom branschen så är vi väl medvetna om vad som krävs för att få en perfekt bilvård.

Efter att ha provat med flera olika produkter på marknaden så har vi hittat den bästa lösningen, Ceramic Pro. Med världsledande produkter inom ytskydd så har vi förutsättningarna att kunna ge din bil behandlingen som den förtjänar.

I vår verkstad sätter vi alltid kunden i fokus! Vi ser till att du blir väl bemött genom hela processen, från första kontakt till presentation av resultat så kan vi garantera dig god kundservice. Här ställer vi höga krav på oss själva, vi har ambitionen att kunna leverera den bästa möjliga bilvården.

Samarbetspartners

Vi har under företagets aktiva år ingått i samarbeten med andra företag och bolag inom bilbranschen. Detta tack vare hårt arbetande och god service som i slutändan givit bra resultat. Bland våra samarbetspartners hittar du några av de största bilförsäljarna i Sjuhärad.

Bilpunkten i Borås

Angel wax Sverige

Borås bil

Mercasol

Tage Johanssons bil

Auson

Kornhags bil